Podotherapie Daelenbroeck

Home > Sitemap > Wie zijn wij

Ellen SchmitzEllen Schmitz
Ellen Schmitz is sinds 2003 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. In 2006 heeft ze een eigen praktijk geopend in het pand van Fysiotherapie Daelenbroeck, genaamd Podotherapie Daelenbroeck. Daarnaast zijn in 2010 en 2014 de praktijken in Heel en Haelen geopend. In 2013 heeft Ellen tevens de opleiding tot Sportpodotherapeut afgerond.

Yvonne BoonenYvonne Boonen
Yvonne Boonen is in 2016 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven waar ze de opleiding voor Podotherapie heeft gevolgd. Sindsdien is ze werkzaam bij Podotherapie Daelenbroeck. Yvonne is tevens Diabetespodotherapeut.

Rianne VossenRianne Vossen
Rianne Vossen is in 2017 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven waar ze de opleiding voor Podotherapie heeft gevolgd. Wellicht kent u haar al aangezien ze haar (afstudeer)stage bij ons heeft gelopen. Sindsdien is ze werkzaam bij Podotherapie Daelenbroeck. Rianne is tevens Kinderpodotherapeut.

Karin TeeuwenKarin Teeuwen
Karin Teeuwen is vanaf september 2019 werkzaam in onze praktijk. Sinds 2011 is ze werkzaam als podotherapeut en heeft ze ruime praktijkervaring opgedaan.

Marlies Damen-VerstappenMarlies Damen-Verstappen
Marlies Damen-Verstappen is secretaresse. Sinds januari 2015 versterkt zij ons team om u nog beter van dienst te zijn. Zij vormt het aanspreekpunt voor Podotherapie Daelenbroeck.

Friedrich BeckerFriedrich Becker
Na jarenlang elders ervaring hebben opgedaan is Friedrich sinds 2021 werkzaam bij Podotherapie Daelenbroeck. Hij is onze zolentechnicus en zorgt voor het vervaardigen van alle zolen.

Pascale Janssen - DuysensPascale Janssen
Sinds 2021 is ons team versterkt met Pascale. Zij is onze schoenexpert bij de aankoop van schoenen in onze winkel. Zij heeft al vele jaren ervaring in de verkoop van comfortschoenen. Daarnaast zal zij naast Marlies als telefoniste werkzaam zijn.

Iris StassenIris Stassen
Iris Stassen is in 2016 afgestudeerd als podotherapeut, nadat zij in 1991 als zelfstandig pedicure is begonnen. Vanwege haar ruime interesse in de voeten en diens beweging heeft zij in 2019 de specialisatie oncologisch podotherapeut met succes afgerond.

Femke van de LaarFemke van de Laar
Wellicht kent u haar al, zij heeft onlangs haar eindstage bij ons gelopen.

Sarai KlinkSarai Klink
Wellicht kent u haar al, zij heeft onlangs haar eindstage bij ons gelopen.

NIEUW Daelenbroeck Schoenen!

NIEUW Daelenbroeck Schoenen!

Expertise oncologie

Expertise oncologie

Gratis inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur

Locaties

Locaties