Podotherapie Daelenbroeck

Home > Sitemap > Wie zijn wij

Ellen Schmitz Ellen Schmitz is sinds 2003 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. In 2006 heeft ze een eigen praktijk geopend in het pand van Fysiotherapie Daelenbroeck, genaamd Podotherapie Daelenbroeck. Daarnaast zijn in 2010 en 2014 de praktijken in Heel en Haelen geopend. In 2013 heeft Ellen tevens de opleiding tot Sportpodotherapeut afgerond.

Marijke BruekersMarijke Bruekers is in juli 2010 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven waar ze de opleiding voor Podotherapie heeft gevolgd. Sindsdien is ze werkzaam bij Podotherapie Daelenbroeck. Marijke is tevens Sportpodotherapeut.

Yvonne BoonenYvonne Boonen is in 2016 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven waar ze de opleiding voor Podotherapie heeft gevolgd. Sindsdien is ze werkzaam bij Podotherapie Daelenbroeck. Yvonne is tevens Diabetespodotherapeut.

Rianne VossenRianne Vossen is in 2017 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven waar ze de opleiding voor Podotherapie heeft gevolgd. Wellicht kent u haar al aangezien ze haar (afstudeer)stage bij ons heeft gelopen. Sindsdien is ze werkzaam bij Podotherapie Daelenbroeck. Rianne is tevens Kinderpodotherapeut i.o.

Karin TeeuwenKarin Teeuwen is vanaf september 2019 werkzaam in onze praktijk. Sinds 2011 is ze werkzaam als podotherapeut en heeft ze ruime praktijkervaring opgedaan.

Marlies Damen-Verstappen Marlies Damen-Verstappen is secretaresse. Sinds januari 2015 versterkt zij ons team om u nog beter van dienst te zijn. Zij vormt het aanspreekpunt voor Podotherapie Daelenbroeck.

Fons van LaarhovenFons van Laarhoven is zolentechnicus. Sinds 2015 versterkt hij ons team om uw zolen en slippers/sandalen te vervaardigen.

Belangrijk: Corona maatregelen

Belangrijk: Corona maatregelen

Voetencheck

Voetencheck

Slippers en sandelen

Slippers en sandelen

Locaties

Locaties