Podotherapie Daelenbroeck Roermond

U bent hier: Home > Podo Manuele Therapie > Wat is Podo Manuele Therapie

Wat is Podo Manuele Therapie

Sinds juni 2022 bieden we bij Podotherapie Daelenbroeck, naast het reguliere podotherapeutisch onderzoek, ook manuele therapie aan.

Bij manuele therapie worden testen uitgevoerd om blokkades aan de voeten, knie, heup en SI-gewricht op te sporen. Wanneer er blokkades zijn kan het lichaam niet vrij bewegen en kunnen er daardoor ook klachten ontstaan. Wanneer er sprake is van blokkades, zullen deze wanneer gewenst eerst behandeld worden middels manipulaties of mobilisateis. Het is verstandig om dit te doen voordat de zolen aangemeten worden omdat de stand en mobiliteit van de voet voor-en na behandeling veranderd kan zijn. Het mooie is dat patiënten vaak zelf ook al het verschil ervaren!

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig eventueel i.c.m. podotherapeutische zolen, losse oefeningen of het online free your feet trainings traject, waarbij men zelf met een online programma aan de slag gaat.

In de onderstaande link vindt u verschillende tips op vrijer te kunnen bewegen: www.feetinmotion.nl/tips

Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden indien er voor gekozen wordt om behandeld te worden middels manuele therapie. Ook kan er gereedschap gebruikt worden. Het kan zijn dat u hier even van schrikt of het zal even onwennig aanvoelen.

Indien u heupklachten ervaart wordt er aangeraden een korte broek mee te nemen om de behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Materialen

Lees verder: Feet in motion expert

★★★★★

Lees onze reviews

Voetenwerk is vakwerk!

Afspraak maken knop
×